Διυλιστήριο: Ικανοποιημένος ο Καραμανλής με την καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ικανοποιημένος ο Καραμανλής με την καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανέµενε µεγάλο µέρος του πολιτικού κόσµου την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά µε τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. Ωστόσο, υπήρχαν ορισµένοι που είχαν λόγους να ενδιαφέρονται ακόµα περισσότερο, όπως ο Κώστας Καραµανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του πνέει µένεα εναντίον του κ. Γεωργίου, καθώς θεωρεί πως δεν λειτούργησε µε ορθό τρόπο, µε αποτέλεσµα να «χρεωθεί» ο ίδιος προσωπικά την υπερδιόγκωση του ελλείµµατος, ενώ, όπως λέει, απλώς ακολούθησε τη διαδικασία που ακολουθούσαν όλες οι κυβερνήσεις από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ και µετά.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης και ενώ υπήρχε η εισαγγελική πρόταση ενοχής για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Καραµανλής -όπως πληροφορείται το «S»ανέµενε την ετυµηγορία του Τριµελούς Εφετείου Πληµµεληµάτων. Και όταν πληροφορήθηκε ότι επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών µε τριετή αναστολή, στον κ. Γεωργίου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Πηγή corfuvoice.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus