Διυλιστήριο: Τεράστια επιτυχία της Ελλάδας για τη ΔΕΗ και την Ενέργεια της Ελλάδας από Λιγνίτη

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τεράστια επιτυχία της Ελλάδας για τη ΔΕΗ και την Ενέργεια της Ελλάδας από Λιγνίτη


Απαλάσσεται, από εδώ και στο εξής, η Ελληνική ΔΕΗ από πρόστιμα 300 εκ. ανά έτος για ρύπους από παραγωγή ενέργειας από Λιγνίτη.

Σε δελτίο τύπου του ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης επισημαίνει τα εξής:

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, που είχαν αφήσει το Λιγνίτη και τη ΔΕΗ απροστάτευτα, την Παρασκευή 17/2 πετύχαμε τη λήψη Απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου με το άνω ευτυχές για την Ελλάδα αποτέλεσμα ! Μάλιστα η Ελλάδα με τη ΔΕΗ θα έχει και ετήσιο μπόνους 1 δις €, για να κάνει εκσυγχρονισμό των μονάδων παραγωγής ρεύματος !

Υπενθυμίζουμε, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν αφήσει την Ε.Ε να θεωρεί, πως η Ελλάδα ΔΕΝ χρειάζεται λόγω οικονομικής κρίσης εξαίρεση από την καταβολή ρύπων για παραγωγή ενέργειας από Λιγνίτη, που για την Ελλάδα αποτελεί χρυσό (Είμαστε η Πρώτη Χώρα στην Ευρώπη σε αποθέματα Λιγνίτη, που μας εξασφαλίζουν ενεργειακή αυτάρκεια). Τώρα πετυχαίνουμε και την εξαίρεση της Ελλάδας από την καταβολή ρύπων και τον εκσυγχρονισμό των εργοστασίων Λιγνίτη της (με τεχνολογία, όπως αυτή που εφαρμόζει στο νέο Εργοστάσιο Λιγνιτικής παραγωγής με σύμπραξη με τους Κινέζους στη Βέρμη) με πρόσβαση σε κεφάλαια 1 Δισ ανά έτος !
Πηγή www.eviaportal.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus