Διυλιστήριο: Κι άλλος "άριστος" στη ΝΔ του Κούλη : '' Τα μνημόνιο είναι οδικός χάρτης αλλαγών για την χώρα''

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κι άλλος "άριστος" στη ΝΔ του Κούλη : '' Τα μνημόνιο είναι οδικός χάρτης αλλαγών για την χώρα''

Σύντομο βιογραφικό 

Ο Νίκος Λιολιόπουλος, "σκληρός" Παπανδρεϊκός (του Γιωργάκη) από τους πρωταγωνιστες της πτώσης Καραμανλή το 2009, που από το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε ένα φεγγάρι στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας μετά στην ακραία νεοφιλελεύθερη Δράση του Σκυλακάκη, και μετά ξανά στον Παπανδρέου, και τώρα μέχρι στιγμής, ανέβηκε στο άρμα των ελιτιστών νεοφιλελέ "αρίστων"

Άρθρα που έχει γράψει κατά την ''πετυχημένη'' πορεία του 


17 Δεκεμβρίου του 2014

ΔΗΛΩΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

Είναι αλήθεια πως το βασικό πείραγμα που δέχομαι από τους φίλους μου είναι για την συχνή αλλαγή κόμματων που έχω κάνει! Αν και τις περισσότερες φορές τα πειράγματα είναι καλοπροαίρετα και τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, κάποιες φόρες αυτό με ενοχλεί. Με ενοχλεί όταν λέγεται από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι αλλάζω κόμματα για να μην αλλάξω απόψεις, αντίθετα με αυτό που κάνουν οι περισσότεροι που ασχολούνται με την πολιτική. Αναμενόμενο ήταν λοιπόν τα πειράγματα να ενταθούν τις τελευταίες μέρες που δήλωσα ότι θα παραστώ σε συγκέντρωση φίλων του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη καθώς και στην ομιλία του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού στην Κοζάνη.



Πολλοί στέκονται στο οξύμωρο να έχω υπάρξει υποστηρικτής της ΝτόραςMπακογιάννη, του Γιώργου Παπανδρέου και να βρίσκομαι και στην Δράση. Δεν γράφω αυτό το σχόλιο για να απολογηθώ. Εξάλλου όλοι ξέρουν ότι είμαι υποστηρικτής των διαρθρωτικών αλλαγών και της μείωσης του κράτους. Ακόμη καλύτερα ,είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ότι το μνημόνιο είναι ένας οδικός χάρτης απαραιτήτων αλλαγών για τη χώρα, από τους λίγους που το παραδέχονται δημόσια βέβαια (γιατί είμαι απόλυτα βέβαιος πως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας το ξέρει αυτό καλά). Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Γράφω αυτές τις γραμμές για να εξηγήσω για ποιους λόγους θα βρίσκομαι στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοζάνη.


ΔΕΝ θα πάω λοιπόν αύριο στην ομιλία του αγαπημένου μου Γιώργου γιατί ονειρεύομαι να τον ξαναδώ πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν με ενδιαφέρει πλέον και θεωρώ λάθος μου να ασχοληθώ με αυτό ενεργά. Εξάλλου πιστεύω πως ο Βενιζέλος ταιριάζει γάντι ως αρχηγός για ένα τόσο λαϊκιστικό και βαθιά διεφθαρμένο πλέον κόμμα.

ΔΕΝ θα πάω για να δω την ιστορική δικαίωση των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Σε αντίθεση με τον Γιώργο. δεν εκτιμώ ιδιαίτερα τους δυο προηγούμενους Παπανδρέου της Ελληνικής πολιτικής ιστορίας, ιδίως τον πατέρα του.

Τέλος. ΔΕΝ θα πάω γιατί περιμένω να δημιουργήσει κάποιο νέο κόμμα και θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί στην ανακοίνωση του. Ο Παπανδρέου είναι αναγνωρισμένος παγκόσμια ως σοσιαλιστής, πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και εγώ ιδεολογικά ανήκω στον φιλελεύθερο χώρο. Θεωρώ λογικό λοιπόν πως αν ο Γιώργος δημιουργήσει ένα νέο κόμμα αυτό θα είναι σοσιαλιστικό και προφανώς δεν θα νοιώθω και πολύ άνετα εκεί μέσα.

ΘΑ ΠΑΩ όμως αύριο και κάθε φορά που θα γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, για να δηλώσω την μεγάλη εκτίμηση που τρέφω για το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και όλα όσα έχει σηματοδοτήσει για τον τόπο με την πολιτική του διαδρομή.

ΘΑ ΠΑΩ για να δηλώσω την υποστήριξη μου στις βασικές πολιτικές τους επιλογές, για την τόλμη και αποφασιστικότητα που επέδειξε στις πιο κρίσιμες στιγμές για τον Ελληνισμό κόντρα σε όλους και σε όλα, άλλα και για να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον πόλεμο που αυτός δέχθηκε από τα συμφέροντα, εγχώρια και διεθνή, σηκώνοντας ένα τεράστιο βάρος για τη σωτηρία της χώρας, άλλα και για την υπεύθυνη στάση του ακόμη και σήμερα μπορεί και κρατάει παρά τις προκλήσεις.

Τέλος, ΘΑ ΠΑΩ γιατί θέλω να δηλώσω πως ότι και αν επιλέξει να κάνει αυτό που πρέπει για όλους μας και θα τον ακολουθήσω.

Η απαραίτητη ''σάλτσα'' για την δημιουργία του μεγάλου πολιτικού 

Και φυσικά, για να δημιουργήσεις ένα σωστό πολιτικό αλλά και για να αναδείξεις το μεγάλο έργο που κάνεις, χρησιμοποιώντας πάντα την ''αριστεία'', χρειάζεσαι πάντα την κατάλληλη διαφήμιση από τα ''αντικειμενικά'' κανάλια



Και η τελική ''δικαίωση'' του μαχόμενου αγρότη .... 

Τη φωτογραφία ανέβασε σήμερα ο Νίκος Λιολιόπουλος στο facebook με το μήνυμα ''Δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ. Εστειλα το βιογραφικό μου στο ananeosi.nd.gr, πέρασα συνεντεύξεις μέσω Skype και χωρίς να έρθω σε καμία επαφή με κανέναν εκτός των υπευθύνων της διαδικασίας, βρίσκομαι σήμερα σε αυτή την πολύ τιμητική και υπεύθυνη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου. Θα τον δικαιώσω!''.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus