Διυλιστήριο: Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες'' (Φωτογραφίες)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Κατέλαβαν τον χώρο που προορίζεται για τζαμί στον Βοτανικό για να δημιουργήσουν “Hot Spot για Έλληνες'' (Φωτογραφίες)


Κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού, ο πολιτιστικός σύλλογος «Αθηνά», ο σύλλογος εφέδρων «Πολίτες Οπλίτες» και η «Αναγέννηση Ελλήνων» κατέθεσαν αίτηση στην εισαγγελία με την οποία ζητούν να τους δοθεί ο χώρος που προορίζεται για τζαμί ώστε να δημιουργήσουν hot spot για Έλληνες άστεγους, βασιζόμενοι σε έναν νόμο του 2002 που λέει ότι όποια δημόσια κτήρια παραμένουν χωρίς χρήση επί μακρόν χρονικό διάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιους σκοπούς, όχι με τον τρόπο των αναρχικών, δηλαδή με καταλήψεις αλλά πάντα σε συνεννόηση με τους φορείς.


Αυτήν την στιγμή κάτοικοι και φορείς βρίσκονται στον χώρο των παλαιών εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού και εκεί υπάρχει και ένα περιπολικό της αστυνομίας για περαιτέρω διαβουλεύσεις.

Οι συνέλληνες που βρίσκονται νύχτα, μέρα στον Βοτανικό ( Ιερά οδός 114, 100 μέτρα απο την στάση μετρό Ελαιώνας) , χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας. Χρειάζονται φαγητό, νερό και βοήθεια για τις εργασίες. Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας έστω και την παρουσία μας για ψυχολογική στήριξη.




Πηγή

https://diulistirio.blogspot.gr



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus