Διυλιστήριο: Καταγγελία Αλεξιάδη: Κτίριο-σκάνδαλο με προκλητική πολυτέλεια το «Κεράνης»

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καταγγελία Αλεξιάδη: Κτίριο-σκάνδαλο με προκλητική πολυτέλεια το «Κεράνης»



Το πρώην εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας «Κεράνης» στοίχισε 70 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο.

Με πολυτελή μάρμαρα και μπάνια, κρεβατοκάμαρες και ανελκυστήρες για αυτοκίνητα είχε «εξοπλίσει» το πρώην εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας «Κεράνης» ο εργολάβος στον οποίο το Δημόσιο κατέβαλε 70.000.000 ευρώ στις αρχές του 2000 για την μετακατασκευή του προκειμένου να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μίλησε για σκάνδαλο διαρκείας ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του. Ανέφερε ότι υπάρχουν γραφεία υπουργών με πολυτελείς εγκαταστάσεις πεντάστερων ξενοδοχείων και αποκάλυψε ότι το ελληνικό δημόσιο καταβάλει κάθε μήνα για τη φύλαξη του αλλά και για άλλα πάγια έξοδα 221.000 ευρώ.

Ο κ. Αλεξιάδης δεσμεύτηκε ότι θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση και ενημέρωσε ότι θα είναι το γραφείο του που θα μεταφερθεί πρώτο στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου. Επ΄ ευκαιρίας αναφέρθηκε εκ νέου στην «πονεμένη» ιστορία του μισθωμάτων που καταβάλει το Δημόσιο για να στεγάσει τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα είπε ότι το υπουργείο Οικονομικών καταβάλει 24 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις υπηρεσίες του όταν υπάρχουν διαθέσιμα κτίρια και έφερε ως παράδειγμα τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ που καταβάλλονται μηνιαίως 135.000 ευρώ.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus