Διυλιστήριο: Αποκαλύψεις για στενές σχέσεις Κουμουτσάκου και Μουσά

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αποκαλύψεις για στενές σχέσεις Κουμουτσάκου και Μουσά



Στενές σχέσεις μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου και του Παναγιώτη (Τάκη) Μουσσά, βασικού κατηγορούμενου για το κύκλωμα των δημοσιογράφων εκβιαστών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος φέρεται να είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Τάκη Μουσσά, ακόμη και δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη σύλληψή του. Τα στοιχεία προκύπτουν από τις καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες που έρχονται στη δημοσιότητα είναι από τις 12 έως και τις 20 Φεβρουαρίου, δηλαδή δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη του Τάκη Μουσσά και των δύο συγκατηγορούμενών του, του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου και του δημοσιογράφου Χρήστου Φράγκου


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus