Διυλιστήριο: Όταν σάστισαν Σαμαράς και Μέρκελ: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τα Σκόπια που έφερε αμηχανία [βίντεο]. Τι απάντησε ο Σαμαράς

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν σάστισαν Σαμαράς και Μέρκελ: Η ερώτηση δημοσιογράφου για τα Σκόπια που έφερε αμηχανία [βίντεο]. Τι απάντησε ο Σαμαράς

Έκπληξη προκάλεσε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αλλά και στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, η ερώτηση δημοσιογράφου που εργάζεται για το σλαβομακεδονικό τμήμα της Deutsche Welle.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν η κα Μέρκελ και ο κ. Σαμαράς, η Γερμανίδα δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα των Σκοπίων -αποκαλώντας τα Μακεδονία- και τη λύση του ζητήματος της ονομασίας, κάνοντας μάλιστα νύξεις για ευθύνες της Ελλάδος, κατηγορώντας εμμέσως τον πρωθυπουργό ότι μπλοκάρει τη λύση του ονόματος με τη στάση του.

«Εσείς που είσαστε της Ε.Ε. και δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές αξίες είναι σημαντικές για την Ελλάδα δεν έχετε την αίσθηση ότι μπλοκάρετε την ένταξη της "Μακεδονίας" σε αυτή;» ήταν η ερώτηση που έθεσε η δημοσιογράφος προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Δεν μιλήσαμε για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας αυτής. Μιλήσαμε κυρίως για διμερή θέματα» σχολίασε η Γερμανίδα καγκελάριος, αφού πρώτα κοίταξε περίεργα τους συνεργάτες της.
Το αμέσως χειρότερο είναι όταν πήρε το λόγο ο Έλληνας Πρωθυπουργός που απλά ανάφερε ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα. Δεν ψέλλισε καν στο δημοσιογράφο ότι τα Σκόπια δεν λέγονται Μακεδονία και λέγονται FYROM. Αρκέστηκε στις απαντήσεις της γερμανίδας .....



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus