Διυλιστήριο: Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ


Ζήτησε να γίνει «γενναία αυτοκριτική» και «να τελειώνουμε σήμερα με τη φοβική ΝΔ».

Η παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, το μεσημέρι της Κυριακής, στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Ο κ. Αβραμόπουλος είναι παρών στη συνεδρίαση και μετέχει στις εργασίες.

Στην ομιλία του, ο κ. Αβραμόπουλος εισηγήθηκε τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων στο κόμμα να τις αναλάβουν στελέχη από τη νέα γενιά.

«Είναι καιρός να γεφυρώσουμε τις γενιές της παράταξης» σημείωσε και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ, λόγω της συνεχούς ενασχόλησής του, όπως είπε, με τα ευρωπαϊκά θέματα, λόγω της παρουσίας του στην Κομισιόν.

Παράλληλα, αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας, ζήτησε να γίνει «γενναία αυτοκριτική» και «να τελειώνουμε σήμερα με τη φοβική ΝΔ».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus