Διυλιστήριο: VIDEO - Βενιζέλος : '' Το πρώτο μνημόνιο είχε λάθη και μας το υπαγόρευσαν''

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

VIDEO - Βενιζέλος : '' Το πρώτο μνημόνιο είχε λάθη και μας το υπαγόρευσαν''

Κατά την χθεσινή συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από την Βουλή, ο κύριος Βενιζέλος μας αποκάλυψε τι έγινε στο πρώτο μνημόνιο.
Χαρακτηριστικά ανέφερε : '' Ναι, υπογράψαμε στην αρχή ένα πρώτο πρόγραμμα, που είχε κενά και μας το υπαγορεύσανε, μέσα σε συνθήκες έκτακτες και πιεστικές''. 
Ας σταματήσουμε καταρχήν εδώ. Ποιοι σας το υπαγορεύσανε κύριε Βενιζέλο ; Ποιοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις συνθήκες να είναι έκτακτες και πιεστικές; Ποιοι δημιουργούσαν αυτήν την πίεση; Και μην ξεχνάμε ότι το πρώτο μνημόνιο ψηφίστηκε και από τον επίδοξο αρχηγό της ΝΔ Μάκη Βορίδη, όπως και από τον λαλίστατο Άδωνι Γεωργιάδη. Τουλάχιστον αυτοί θα μας απαντήσουν; Γιατί επιτέλους δεν κινείται ένας εισαγγελέας, για να μάθουμε και μεις τι έγινε εκείνη την περίοδο; Ακούμε για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων από τον υπόδικο Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου (ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην θέση του) για να μπούμε στο μνημόνιο, μήπως αυτές είναι οι συνθήκες που διαμορθώθηκαν και έγιναν έκτακτες και πιεστικές;
Και συνεχίζει ''...με μια Ευρώπη που έχει συγκεκριμένους συσχετισμούς ...''
Ποιο είναι, κύριε Βενιζέλο, οι συσχετισμοί στην Ευρώπη που δημιούργησαν αυτό το περιβάλλον και μάλλον, αυτοί μας το υπαγόρευσαν;
Μήπως τελικά πρέπει να κάνουμε αυτή την εξεταστική, που για αυτήν άλλωστε ψηφίστηκε ο Πρωθυπουργός, για το μνημόνιο;
Ερωτήματά πολλά .... απαντήσεις καμία !

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ομιλία του αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus