Διυλιστήριο: Μα ποιος είναι τελικά ο κύριος Γεωργίου ;;; VIDEO

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μα ποιος είναι τελικά ο κύριος Γεωργίου ;;; VIDEO

Οι καταγγελίες του Προέδρου των εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ Νίκο Κλουβάτο και όχι μόνο, για απειλή συναδέλφων του, ότι όποιος ασχολείται με το έλλειμμα αποκεφαλίζεται που αφορούν τον κύριο Ανδρέα Γεωργίου πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, διορισμένο από την Τρόικα,φαίνεται ότι δεν συγκινούν κανένα, ούτε καν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που αν και γνωρίζει τι γίνεται και συμβαίνει, δεν… τολμά καν να το αγγίξει.
Ο κύριος Κλουβάτος αναφέρει ότι ο κύριος Γεωργίου αντί να εξοπλίσει τη διεύθυνση εθνικών λογαριασμών και συγκεκριμένα το τμήμα ελλειμμάτων με περισσότερα άτομα για να γίνει έρευνα,έβγαλε κιόλας 2 άτομα και έχει αφήσει το τμήμα με μόλις 6-7 άτομα καθώς θέλει να καθυστερεί το συγκεκριμένο τμήμα!
«Τα έχει καταργήσει όλα,είναι στο απυρόβλητο»αναφέρει κατηγορηματικά!
Να σας θυμίσουμε ότι ήταν υπεύθυνος για το έλλειμμα που παρουσίασε η χώρα (στο 15,9%) και για το λόγο αυτό ήρθε και η Τρόικα.  
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι όλα τα κόμματα, θεωρούν ότι ο κύριος Γεωργίου είναι υπόδικος, παρόλο αυτά μένει στην συγκεκριμένη θέση !!!


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus