Διυλιστήριο: ''Βάζουν πλάτη'' οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Δίκτυο νομικής υποστήριξης !!!

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

''Βάζουν πλάτη'' οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Δίκτυο νομικής υποστήριξης !!!

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε υλοποίηση των όσων έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος κ. Πάνος Καμμένος, σχετικά με την νομική υποστήριξη που θα παρέχει το Κίνημα. Σε όλη την χώρα δημιουργήθηκε δίκτυο από νομικούς του κινήματος, παρέχοντας τις νομικές υπηρεσίες χωρίς αμοιβή, σε συμπολίτες μας, από όποιον χώρο και αν προέρχονται, που έχουν πρόβλημα με το χαράτσι, με τα ασφαλιστικά ταμεία, με την εφορία, με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και με υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη, συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας (Ξάνθη, Άρτα, Κρήτη κτλ), έχουν αποτανθεί και έχει δοθεί η απαραίτητη βοήθεια.

Συγχρόνως συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στα δικαστήρια των κατά τόπους περιοχών, με σκοπό την, υπό πίεση των καταστάσεων, μην πραγματοποίηση των προγραμματισμένων πλειστηριασμών. Ηχηρό παράδειγμα στο Ρέθυμνο, όπου συμπολίτες μας εμπόδισαν την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών (διαβάστε εδώ)

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-9545077 Χαροκόπου 2 & Συγγρού Καλλιθέα.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

Στις κατά τόπους συντονιστικές έχουν δοθεί τα απαραίτητα τηλέφωνα όπου μπορεί να επικοινωνήσει ο κάθε πολίτης.

Σας παραθέτουμε το συγκεκριμένο video

Εμείς με την σειρά μας να επικροτήσουμε την προσπάθεια αυτή, να ευχηθούμε να γίνουν προσπάθειες σαν και αυτή από όλα τα κόμματα και φυσικά να λυθούν με το λιγότερο κόστος τα όποια προβλήματα των συμπατριωτών μας.


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus