Διυλιστήριο: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ .....

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ .....

Διαβάζω τον νόμο 4174/2013 το άρθρο 49 και τρελαίνομαι .... Δεν είναι δυνατόν. Αυτός ο νόμος ψηφίστηκε από τους βουλευτές μας. Σας το μεταφέρω αυτούσιο, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
 ΝΟΜΟΣ 4174/2013 49
ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΝΟΙΑΣ (;;;;) ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υπάρχουν πληροφορίες ή υπόνοιες (ορίστε) ;;; ότι ο φορολογούμενος θα προβεί σε μεταβίβαση περιουσιακών του στοιχείων ή ότι προβαίνει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να εγκαταλείψει την χώρα ή σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την είσπραξη φόρου (δηλάδη τσακώθηκες με τον προιστάμενό σου, ή σε πήρε ο ύπνος και μάλλον θα σε απολύσουν από την δουλειά σου;;;), η φορολογική διοίκηση μπορεί να λαμβάνει μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης (;;;;) ακόμη και πριν από την νόμιμη ημερομηνία καταβολής της οφειλής (και πριν ;;;;) ή την κοινοποίηση της ατομικής ειδοποίησης ή την παρέλευση της προθεσμίας των τριάντα ημερών που προβλέπεται για την καταβολή της οφειλής, με την σύμφωνη γνώμη του οικονομικού εισαγγελέα.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ....... Και συνεχίζει
ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ.
Κατ'εξαίρεση,σε περίπτωση μεταβίβασης από τον φορολογούμενο των περιουσιακών στοιχείων, η φορολογική διοίκηση μπορεί να προβαίνει στην ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ για την διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου και για διάστημα μέχρι ΔΥΟ έτη από την ημερομηνία της καταδολιευτικής ενέργειας. Στην περίπτωση αυτή, η φορολογική διοίκηση μπορεί να ζητήσει ως ασφαλιστικό μέτρο τη δικαστική μεσεγγύηση.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ .....


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus